Kundeerfaringer

 

 

Fra kunde 22.09.2016 

 

Kan bare si meg enig i alle positive omtaler.
Ikke mange mekaniske verksteder igjen med allsidig kunnskap på metall,og dyktige problemløsere.
Leverte en motorsykkel radiator med ødelagte gjenger til tempsensor/kjølevifte.
Ny radiator koster 5000.-….Fullgod reperasjon….500.-.
Bra kundebehandling også.
Anbefales!

 

Jonny Haugen

 

 

Fra kunde 08/05 2016

Aksel hadde sprekker

 Etter å ha levert aksel, klemflens og propell var jeg meget spendt på utfallet. Fikk beskjed av André at aksel hadde sprekker og flens var så dårlig at ny aksel ville bli ødelagt rimlig fort. Så da ble det ny aksel,ny flens,rettet og balansert propell.

Og det som er så utrolig deilig er at det IKKE finnes vibrasjoner i båten i det hele tatt.
Dette firma med André som «min» kontakt person kommer jeg alltid til å bruke på noe som er av arbeid hvor jeg trenger ett mekanisk verksted.

TUSEN TAKK FOR ENESTÅENDE SERVICE.
Dere er bare helt topp

Stig Fauske

 

Fra kunde 09/02 2016

Rask og god faglig service

Rask og god faglig service.kan anbefale Sjerdens mek.verksted til alle.

Per Leonhardsen

 

Fra kunde 03/02 2016

 Meget bra service

 

Meget bra service, dreiing, sveising, propellreprssjon, montering. Flinke gutter som vet hva dem gjør. Anbefales:)

 

Tommy Strand

 

 

Fra kunde 13.08.2015

Ikke et bilverksted, men hjelper deg stort sett «med alt» av mekanisk arbeid

Det begynner å bli færre mekaniske verksteder. Jeg trengte hjelp for å få festet min fine girkule til stanga, den løsnet hele tida. Så fant jeg fram til Skjerdens Mekaniske Verksted i Brobekkvien 102 b i Oslo. Der var akkurat så rotete som det skal være på et skikkelig mekanisk verksted. Og det luktet godt, slik det skal gjøre på et skikkelig verksted.
Og de ordnet saken mer girkula, først satte de inn en foring i kula, som de boret opp til å passe til stanga. Det fungerte perfekt! Siden har den vakre valnøttrekula sittet som den skal!
Så om du trenger gjort noe med bilen som du ikke klarer av selv, anbefaler jeg dette verkstedet!
Skjerdens Mekaniske Verksted startet opp for rundt tjue år siden og har i dag 11 ansatte. De er ikke et bilverksted, men hjelper deg stort sett «med alt» av mekanisk arbeid. I tillegg er de spesialister på båtpropeller.På det første bildet ser vi daglig leder Knut Skjerden. De to karene med en propell er Jan Michael og André Skjerden

 

Hilsen Raymond Wardenær

 

 

 

batmagasinet

 

 

Fra Batmagasinet.no    (30 juni 2015)

Bøyd propell, ingen problem.

Takk for meget god sevice og godt resultat.

Jeg kom i mai med en propell som hadde truffet moder jord og som var full av rur. På denne tiden av året regnet jeg med at det kunne ta tid før jeg fikk reparert propellen. Etter å ha snakket med hyggelige ansatte i Skjerdens ble jeg lovet at de skulle klare å rette propellen min i løpet av 14 dager. Det var godt nok for meg. Forbauselsen var derfor stor da jeg neste dag fikk beskjed om at propellen var reparert og klar for avhenting 🙂 Da jeg kom neste dag så propellen ut som ny, og prisen for reparasjonen var meget hyggelig.

Propellen er nå testet og er bedre enn ny. Den gir raskere akselerasjon og det er absolutt ingen vibrasjon.

Jeg vil mer enn gjerne anbefale Skjerdens.

Hilsen
AudunBerg

 

 

 

 

 

logo

 

Fra Baatplassen.no

BB propell hadde en liten bøy

”Etter å ha ligget i boblehavn i vinter, ble båten tatt på land tirsdag 19/6 morgen, og skulle sjøsettes igjen fredag 22/6
formiddag. Ble litt fortvilet da jeg oppdaget at det ene bladet på BB propell hadde en liten bøy, og hadde vel vanskelig for å tro at noen kunne få reparert og avbalansert propellen på så kort varsel. Men uten å prøve går det ihvertfall ikke, så jeg tok en telefon til SKJERDENS MEKANISKE VERKSTED (Brobekk- veien 102 i Oslo) og spurte pent. Joda, de skulle så absolutt gjøre sitt beste, så om jeg kom opp med propellen tirsdag ettermiddag regnet de med at det skulle gå greit. Demonterte propellen og leverte den hos SKJERDEN ca 1430 tirsdag, og allerede ved 1300 tiden torsdag ringte de og kunne fortelle at nå var den klar til avhenting. Hentet en vel rengjort, reparert og avballansert propell fredag morgen. Kost ?? 800.- + mva (21 x 25 – Bronsepropell)  TUSEN TAKK TIL SKJERDENS MEKANISKE for utmerket og rask service, samt levelige priser. SKJERDENS MEKANISKE kan anbefales på det sterkeste 😉

m v h
St Soleil ”

 

 

 

logo

 

 

 

Fra Seilas.no

Avstandsstykke i plast til propellanoden

” Skjerdens Mekaniske Verksted hjalp meg med å lage et avstandsstykke i plast til propellanoden min. Dette er også en del volvo har funnet det for godt å ikke lage lenger. Kan anbefale Skjerdens: hyggelige gubber, enorm kompetanse.”

..